Hirdetés

Rainbow Six: Siege - elhalasztották a nyílt bétát

|

A Rainbow Six: Siege bétája ma indult volna, de minden platformon adódtak problémák. Nem túl bíztató ez így, egy héttel a megjelenés előtt.

Hirdetés

Jövő hét kedden, tehát kevesebb mint egy hét múlva érkezik a Rainbow Six: Siege. A Ubisoft kitalálta, hogy még mielőtt szabadjára engedné a teljes változatot, pár napig, egész pontosan november 25-től 29-ig mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy egy nyílt bétateszt keretében kipróbálja. Nem jött össze, az ok pedig eléggé aggasztó.

Ma este tervezték indítani a szervereket, viszont egy órával a start előtt a Ubisoft közösségi menedzsere, Jax elmondta, hogy problémák adódtak a csatlakozás idejével és a szerverekről való lecsatlakozással minden platformon. Ennek következtében a nyílt bétát határozatlan időre elhalasztják, addig a játék zárt bétában játszható. Jax elnézést kért, és biztosította a játékosokat arról, hogy most ennek javítása az elsődleges feladat számukra.

A megjelenés halasztásról sehonnan nem érkezett hír egyelőre, de nagyon szeretnénk, ha az évet nem egy bukással zárnánk. Így is valószínű, hogy a karácsonyi időszakban minden játék szerverei botladozni fognak a nagy rohamtól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)