Hirdetés

Rainbow Six: Siege - rengeteg új tartalommal érkezik az Operation: Ember Rise

|

A bővítés tartalmaz egy védekező és egy támadó operátort, egy újradolgozott pályát, változásokat a rank rendszerben és ezzel mutatkozik be a Battle Pass is.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege kapcsán nem nagyon lehet okunk panaszra új tartalmak terén. A fejlesztők folyamatosan új operátorokon dolgoznak, javítják a pályák hiányosságait, mindent megtesznek azért, hogy életben tartsák a játék közösségét. A nyár sem telik el anélkül, hogy ne érkezne egy jó adag tartalom kedvenc taktikai lövöldénkbe; az Operation: Ember Rise hoz majd annyi újítást, hogy felrázza egy kicsit az akciót, hála az új operátoroknak, akikből egy védekező és egy támadó érkezik majd. Ja, és a Battle Pass is bemutatkozott.

Hirdetés

De először lássuk a karaktereket! A védekező oldalon bemutatkozik Goyo, aki a Volcano Shield nevű pajzsával alaposan meg tudja nehezíteni az ellenfelei életét. Az eszköz úgy működik, mint a játékban lévő többi barikád, azonban itt a telepítéskor az operátor egy jó adag robbanó töltet is elhelyez a pajzs hátulján, melyet egy jól irányzott lövéssel felrobbanthatunk, ha a támadók a közlébe érnének. Érdemes azonban vigyázni, mert az ellenséges csapat is működésbe tudja hozni a robbanószert.

A támadók sorait erősíti Amaru, akinek grappling hookja eddig nem látott taktikákat tesz lehetővé a játékban. A hasznos szerkezetnek köszönhetően könnyedén hatol be ablakokon keresztül vagy egy szempillantás alatt tud épületről épületre közlekedni, azonban amíg a levegőben van, teljesen sebezhető a karakter,  tehát jó ha a csapattársaink felderítik a terepet nekünk. A két új operátort ebben a videóban nézhetitek meg bevetés közben:

Emellett újradolgozták még a Kanal pályát is, minek köszönhetően sokkal taktikusabb bevetések kivitelezhetőek rajta az ígéretek szerint, ezt nyilván majd élesben leteszteli a játékosbázis. 

Az Operation: Ember Rise másik nagy újítása a Battle Pass lesz, melyet két részeltben kapunk. Először a Call me Harry névre hallgató rövidebb (és teljesen ingyenes) eseményben teljesíthetünk kihívásokat egy héten keresztül értékes jutalmakért, majd a későbbiekben elérhetővé válik egy szintén ingyenes és egy fizetős, immáron jóval hosszabb Battle Pass is, valamikor a negyedik szezonban.

Az Operation: Ember Rise ma indul a tesztszervereken, de hogy mikor élesedik a nagyközönség számára is arról egyelőre még nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)