Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ezzel a trailerrel kezdődik az akció

|

Elég hangulatos videóval próbál minket meggyőzni a Ubisoft, hogy a karácsonyfa alatt biztos ott legyen az új Tom Clancy játék.

Hirdetés

A Ubisoft mindig is értett a trailerekhez. A kiadó játékaihoz nem egyszer a magyar Digic Pictures készítette az előzeteseket, amelyek egytől egyig hibátlanok, elég csak az Assassin's Creed játékok felvezetőire gondolni, de beszélhetünk épp a legutóbbi Rainbow Six: Siege videóról is, amit Idris Elba vendégszereplése tett emlékezetessé.

A Rainbow Six: Siege megjelenéséig már csak pár nap van hátra, de a Ubisoftnál is tudták, hogy a hétvégén mindenki a PlayIT-en lesz, úgyhogy még ma feltöltötték a videót, amely jelentősen eltér az eddig megszokottaktól. Egy Shakespeare műből, az V. Henrik királyból, a "Rohamra még egyszer, barátim, egyszer!" buzdító szavait idézi a kellemes hangú felolvasó.

Ti beruháztok majd a Siege-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)