Hirdetés

A Rainbow Six: Siege több vezető fejlesztője is otthagyja a csapatot

|

Új projekteket vesznek nyakukba a játék öregjei, de nincs mitől tartani: az új Rainbow Six: Siege csapat már harcra kész.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege kreatív vezetője, Xavier Marquis és a brand vezetője Alexandre Remy néhány, a központi csapatba tartozó fejlesztővel együtt maguk mögött hagyják a népszerű kompetitív lövölde műhelyét. Az új bandában azért marad néhány veterán arc, mint például a játék rendezője, Leroy Athanassoff, de sok új tag helyettesíti majd a távozókat.

Hirdetés

Xavier és Alexandre egy videóban meséltek a játék jövőjéről, és nem győzték hangsúlyozni, hogy a Siege nem zár be. Minden marad a régiben, csak új sofőrök lesznek a kormánynál.

Természetesen a hírre pörgős beszélgetések indultak Redditen, melyekbe Craig Robinson, a játék közösségi menedzsere is becsatlakozott. Robinson elmondta, hogy Xavier és Alex egyszerűen nem érzik azt, hogy a jelenlétük szükséges a játék további növekedéséhez, és átadják a helyüket új embereknek, kihívásoknak.

Kíváncsiak leszünk, hogy ez mit jelent majd a játékra nézve, de egyelőre annyit még érdemes tudni, hogy nincs szó leépítésről vagy bármi ilyesmiről: Robinson külön kihangsúlyozta, hogy éppen a csapat bővítésén dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)