Hirdetés

Rainbow Six: Siege - újabb részleteket tudtunk meg Finka és Lion képességeiről

|

Az egyik wallhackkel, a másik instant újraélesztéssel kavarja fel a metát.

Hirdetés

A napokban zajló Six Invitational alatt bejelentették az új szezon harcosait, Finkát és Liont, és egy picit tudtunk arról, milyen különleges eszközökkel szállnak be a harcba.

Hirdetés

Most viszont még több infó megjelent a két támadóról, és még érdekesebbé váltak ezáltal.

Finka kütyüje aktiválásával magának és minden csapattársának 20 HP-t ad 20 másodpercre (fokozatosan fogy ezen idő alatt), felgyorsít mindenkit (a töltés is gyorsabb lesz), csökkenti a fegyverek visszarúgását és a villanások hatását, valamint felállítja a földön fekvőket, akárhol is legyenek a pályán. Egyelőre nehéz megmondani, mennyire lesz hasznos karakter, de pár kínos szituációban biztosan segíteni fog. Fegyvere viszont természetesen nagyon erős, a Spearnek minimális a visszarúgása, és nagyot sebez. Persze ez nem újdonság annak, aki már Mira vagy Ela idejében is játszott, majd gyengítik, ha elegen fizettek be a karakterre emiatt.

Lion eszköze egy fokkal érdekesebb. Az EE-One-D drón háromszor használható egy körben. Segítségével minden olyan ellenséges operátor helyzetét be lehet mérni, aki a mérés idejében épp mozog, és nem csak a HUD-on látjuk a pozíciójukat, de a körvonaluk is kirajzolódik, ami falon át látszik négy másodpercen át. A drón aktiválása után a védekezők három másodpercet kapnak, hogy abbahagyják, amit csinálnak, és mereven várják a szkennelés végét. Ezzel azonban a támadók csapdát is állíthatnak, simán befuze-olhatnak egy szobába, és ez ellen az ott tartózkodók csak annyit tehetnek, hogy helyzetük felfedésével elrohannak. Lionnal a spawnpeek és a roaming is kivédhető valamelyest.

Számos gameplay videó felkerült azok jóvoltából, akiket meghívtak a montreali rendezvényre, itt van egy közülük. Láthatóan nem profi Siege-eseket eresztettek össze, de legalább a képességek látszanak működés közben:

Élesben március 6-ától próbálgathatjuk őket, ezt megelőzően két hétig lesznek a tesztszerveren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)