Hirdetés

Rainbow Six Siege - a legújabb frissítés is a rangsorolt játékra koncentrál

|

Két új funkció is érkezik a Rainbow Six Siege legújabb frissítésében, ami a rangsorolt játékok hivatott még élvezetesebbé tenni és megtisztítani a csalóktól.

Hirdetés

Egy gyors frissítés ugyan megoldotta a Rainbow Six Siege rangsorolt módjának legégetőbb problémáját, a Ubisoft nem pihen és folyamatosan dolgoznak a játékon. Az élményt két olyan feature hivatott tovább javítani a 2.2-es patchben, ami a közösségnek segít egy kicsit kiszűrni a csalókat.

Egyfelől bekerül egy olyan gomb, amivel jelenthetjük azokat a játékosokat, akik szerintünk csalnak, így pedig felhívhatjuk a fejlesztők csalóellenes rendszerének figyelmét az adott fiókokra. Viszont hogy ne jelöljük meg alaptalanul az összes ellenfelünket, aki szerencsésebb, vagy egyszerűen jobb volt nálunk, a Rainbow Six Siege rangsorolt módjában is bekapcsolásra kerül a Kill Cam funckió. Így konkrét bizonyítékunk lehet egy csalásról, mielőtt valakit bemószerolnánk, és persze tanulhatunk is a hibánkból.

Néhány pályán finomhangolták továbbá a támadók spawnhelyeit, ugyanis eddig előfordult, hogy a védők ráláttak ellenfeleik kezdőhelyére és könnyen kiszedhettek valakit még az érdemi akció kezdete előtt. Emellett a custom meccsek során beállíthatjuk, hogy a hosszabbítás addig folytatódjon, amíg valamelyik csapat egy bizonyos mértékű előnyre, például két győzelemmel többre tesz szert, addig viszont akár a végtelenségig is folytatódhat a játék. További részleteket és a kijavított bugok listáját ebben a fórumposztban találjátok.

Nektek hogy tetszik eddig a Rainbow Six Siege kompetitív része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)