Hirdetés

Egy rakat javítást tartalmazott a Rainbow Six: Siege új frissítése

|

A Ubisoft kiadott egy vaskos frissítést, ami több, operátorokkal kapcsolatos bugot is kiirtott.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege Y5S1.1-es tapasza nem egy tartalombővítő csomag, csak a szokásos szezonközi frissítés. Nincsenek új operátorok, új pályák és miegyéb, de van egy rakat hibajavítás, amit értékelni fognak azok, akik a 14 javított operátor valamelyikét szokták választani. Ez most egy színtiszta patch, ami a számos, karaktereket közvetlenül érintő bugok kiirtásán felül még számtalan általános problémát is helyrehoz.

Hirdetés

A javítócsomag teljes leírását itt találjátok, amit érdemes lesz átolvasni, főleg ha  Blackbeard, Castle, Clash, Echo, Maestro, Maverick, Montagne, Nokk, Iana, Jackal, Kali, Lesion, Oryx vagy Sledge a választottatok. Az Iana rajongók különösen figyeljenek oda, nála 9 hibát is orvosolt a mostani frissítés.

A Y5S1.1 már él mind PC-n, mind PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)