Hirdetés

Komoly Rainbow Six: Siege nerfeket tesztel a Ubisoft, a Jager játékosok nem lesznek boldogok

|

Több karaktert is arcba vágja a nerf kalapács, miközben Ying megerősödik egy picit.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege következő frissítése már a tesztszervereken várja a vállalkozó kedvű játékosokat. A mostani patch komoly változásokat hoz majd, melyek jelentős része megosztotta a közösséget. A Jager és Mozzie rajongók nem fognak örülni, mivel ez a két karakter komoly nerfeket kapott. A heves visszajelzések ellenére a Ubisoft egyelőre nem tágít.

Hirdetés

A fejlesztők úgy érezték, hogy Jager egyszerűen túl gyors, és túlságosan komoly jelenléte van a csatatér egészén. Hogy ezen finomítsanak, a Ubisoft egy ponttal csökkentette a sebességét. Mozzie ennél egy fokkal rosszabbul járt, lévén tőle a Super Shorty nevű shotgunját vették el, mondván a fegyver sokkal hatásosabb roamerré tette a karaktert, mint amilyennek lennie kellene. Buck is rosszul járt de ő "csak" a gránátjait vesztette el claymore robbanó töltetek fejében.

Ying fegyvere legalább erősebb lett, a robbanó töltetei helyére pedig füstgránátokat kapott. Cav egyébként kapott egy holo célzó opciót az M12-höz, ami egy kedves gesztus, és több lehetőséget nyit meg a karakter játékosai előtt.

A frissítés egyelőre csak a tesztszerveren él, az éles szervereken még várnunk kell a változtatásokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)