Hirdetés

Gamescom 2015 - pörgős új trailerrel köszönt be a Rainbow Six Siege (videó)

|

Új trailerrel emlékeztetett minket a Ubisoft, hogy lassan, de biztosan érkezik a Rainbow Six Siege, ami - mivel direkt a gamescomra készült - német helyszínen mutatta meg a német terrorelhárítókat.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege-et már nem őrzi hét lakat alatt a Ubisoft, hiszen ki is lehet próbálni a gamescomon a taktikai lövöldét, de azért a Microsoft sajtókonferenciára összedobtak egy trailert is a kiadónál.

Az új előzetes alapján nem fogjuk átértékelni, amit eddig a játékról gondoltunk, de a hangulat a helyén van, és ha már a kölni expóra készült a legújabb kedvcsináló, a Rainbow Six Siege német csapatát, a GSG-9-et mutatták meg a videóban, amint egy német helyszínen, egész pontosan egy kissé felforgatott kikötőben sunyulnak, majd szednek ki néhány terroristát.

A játékra egyébként még egy pár hónapot várnunk kell, a végelges megjelenés október 13-án várható. Ti várjátok már a Siege-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)