Hirdetés

Rainbow Six: Siege - így gyengítik Glazt

|

Egy ideje már dolgozik a fejlesztőcsapat azon, hogy a mesterlövész hatékonyságát csökkentse. Most született egy ötlet erre.

Hirdetés

Nem a játék leghasznosabb támadója Glaz, de azért lehet vele ritkítani a védők csapatát. Sokan előre küldik, viszont a Ubisoft szeretné, ha inkább fedezőnek használnánk. Elvégre mesterlövész.

Hirdetés

A következő, a jövő héten a tesztszerverre kerülő frissítés életbe léptet egy fontos változást. Glaz ezentúl csak akkor látja sárgán az ellenfeleket, ha egy helyben áll, ahogy megmozdul, a jelölés fokozatosan halványulni fog. A távcsövet néhány új jelzéssel tuningolják fel, de alapvetően az a cél, hogy ne közelharcban legyen hatásos.

Dolgoznak továbbá Maverick kütyüjének hallhatóbbá tételén, azon, hogy Smoke füstje ne lógjon át tárgyakon, a lerakható pajzsok a Six Invitational során belengetett átdolgozásán, illetve azon, hogy kevésbé idegesítőek legyenek a pajzsos terrorelhárítók.

A következő szezon várhatóan június első napjaiban indul, a tesztelés pedig a jövő hét elején. Az első operátor már kapott egy rémisztő videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)