Hirdetés

Komoly buffot kaphat a Rainbow Six Siege mesterlövésze

|

A Rainbow Six Siege fejlesztői Glaz megerősítésére készülnek, ami az első rövid videó alapján jóval népszerűbbé teheti a támadót.

Hirdetés

Sok más multis játékhoz hasonlóan az új karakterek kiadása mellett a Rainbow Six Siege készítői is visszatérnek egy-egy korábbi operátorhoz, hogy a mezőny többi tagjához igazítsák az erejüket. Ennek keretein belül Glaz kap egy buffot legközelebb, ami első látásra egészen jelentős is lehet.

Az orosz támadó látszólag egy új távcsövet kap, amiről eddig csak egy rövid gifet osztottak meg a készítők a játék Facebook-oldalán, de ahogy az alábbi videóban láthatjátok, a közösség már ezt is alaposan kielemezte. A kimerevített képeken láthatjátok, hogy Glaz mostani fegyveréhez képest úgy tűnik, hogy egy hőérzékelős távcsövet kap. Ez pedig nem csak azt jelenti, hogy sokkal könnyebben szúrhatjuk ki ellenfeleinket, mint eddig, hanem azt is, hogy a Rainbow Six Siege taktikai eszköztárában kifejezetten fontosnak számító füstgránátokból is még többet tud majd kihozni.

A gifen ugyanis a fegyver elsütésekor megjelenő füst nem takarja ki az ablakban látható ellenfelet, ami alapján nem kizárt, hogy Glaz új fegyverével átláthat majd a füstön. Persze mindez csak akkor tisztázódik, ha a Ubisoft ismerteti a változtatásokat.

Nektek bejönne egy ilyen hőérzékelős távcső a Rainbow Sixben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)