Hirdetés

Rainbow Six: Siege - az egy új operátor kütyüje komoly gondokat okoz

|

Az egyik, Goyót irányító játékost egyenesen kitiltotta a játék, pedig ő hozzá sem nyúlt a problémás eszközhöz.

Hirdetés

Az Embers Rising DLC hozott egy pár új operátort, velük együtt pedig néhány nem várt problémát. Goyo új pajzsa ugyan elsőre menőnek tűnhet, de jelenleg több bajt okoz, mint hasznot. A pajzs ugyanis egy lángszőnyeget ereszt ki, ha meglövik, ez azonban jelenleg nem az ellenfelek számára probléma.

Hirdetés

A pajzs természetesen akkor is aktiválódik, ha egy csapattárs lövi azt meg, és ha a kilövő láng megsért valakit, akkor azt nem a csapattárs hibájának, hanem a Goyót választó játékosénak jegyzi be a rendszer. Így történhetett, hogy amikor egy Goyo játékos lerakott egy pajzsot a kimenekítésre váró túsz elé, és a pajzs kapott egy találatot egy csapattárstól (ami aztán a kicsapó tűznek köszönhetően a túsz végét jelentette), akkor a Goyót irányítót tiltotta ki a rendszer, nem azt, aki leadta a lövést.

A fejlesztőcsapat közösségi részlegének egyik tagja, Epi reagált is egy tweetben, és jelezte, hogy komolyan fognak tárgyalni a dologról, de ez sajnos nem egy a 3.1-ben javítható probléma lesz. Jó esetben a 3.2-ig, rosszabb esetben a 3.3-ig kell várnunk majd egy változtatásra. Addig legyetek nagyon óvatosak a Goyo pajzs körül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)