Hirdetés

Rainbow Six: Siege - íme Gridlock és Mozzie

|

Bemutatkozott a két ausztrál terrorelhárító.

Hirdetés

Már csak néhány nap, és mindent tudni fogunk a Rainbow Six: Siege március elején induló új szezonjáról, az Operation Burnt Horizonról.

Hirdetés

A Ubisoft addig is jó szokásához híven kis darabokban adagolja az infókat minden nap. Mára Gridlock és Mozzie bemutatója jutott. A két harcos fiatalkora óta ismeri egymást és jó kapcsolatot ápol. Tori "Gridlock" Tallyo Fairous a családi farmon sajátította el vezetői készségeit, mielőtt az SASR katonájává vált, Max "Mozzie" Goose pedig egy extrém arc, aki társaságban különböző kaszkadőrtrükkjeiről mesél.

Ezek ismeretében igazán érdekes, hogy Gridlock támadó lesz, Mozzie pedig védő. Előbbi valami a tüskés, eredetileg üldöző járművek kiiktatására használt csapdájával tudja megszivatni a védőket, utóbbi pedig, ha minden igaz, a támadók drónjai felett veheti át az irányítást. Ennél többet csak a Six Invitational keretében tartott beszélgetés során fogunk megtudni február 17-én. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)