Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ilyen lesz Gridlock és Mozzie akció közben

|

A Ubisoft egy videóban mutatta meg, mit tud a két ausztrál operátor, és még az új pályát is megnézhetjük egy kicsit.

Hirdetés

Az Operation Burnt Horizon indulásával elrajtolt a Rainbow Six: Siege negyedik éve, ami a tervek szerint elég sok tartalommal bővíti majd a Ubisoft lövöldéjét. Az első új arcok megérkezése előtt pedig egyáltalán nem árthat megnézni, pontosan mit is tudnak majd.

Hirdetés

A fejlesztők közzétettek egy videót, amiben bemutatják, mire lesz képes a játék két új karaktere, akik a látottak alapján bizony elég ütőképes operátoroknak ígérkeznek.

Az új támadó, Gridlock tüskés csapdákat, úgynevezett Trax Stingereket tud a földre dobni, amelyek sebzik és lassítják az ellenfeleket, illetve elég hangosak is, tehát igencsak megnehezíthetik majd a roamerek életét. Az elhajított csapdát ráadásul még Jäger ADS-e sem tudja hatástalanítani, viszont a védők szétlőhetik a kütyüt, mielőtt az kidobná az összes tüskéjét.

Sok kellemetlenséget okozhat majd Mozzie, az új védő is, aki Pest Launcherével képes meghackelni a támadók drónjait, így gyakorlatilag ellopja azokat az ellenfeleitől. Ha jól célzunk, akkor a Pestet közvetlenül ráküldhetjük célpontunkra, de akár csapdát is állíthatunk, hiszen a kilőtt kütyü automatikusan rátelepszik egy közeli drónra. Az pedig csak hab a tortán, hogy még Twitch egyedi drónját is megszerezhetjük így.

További részletekért nézzétek meg a Ubisoft videóját, amiben még az új, Outback nevű pályát is megmutatják nekünk egy kicsit a srácok.

Hogy tetszenek az új operátorok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)