Hirdetés

Rainbow Six: Siege - izgalmas szörnyvadászat jött halloween alkalmából

|

Az új ideiglenes játékmódban szörnyetegek és vadászok csapnak össze egy hátborzongató pályán.

Hirdetés

Több halloweeni eventtel is meglepte már a Rainbow Six: Siege játékosait a Ubisoft, és egy szivárgásnak köszönhetően sejteni lehetett, hogy idén sem marad el az ünneplés. Meg is érkezett a különleges buli, a mostani esemény a Doktor's Curse elnevezést kapta, és remek szezonális meglepetésekkel töltötte meg a játékot.

Hirdetés

A legérdekesebb újdonság kétségtelenül az a játékmód, ami egy sokkal ijesztőbbé varázsolt, és Doktor's Castle-re átnevezett Theme Park pályára kalauzol el bennünket, ahol valódi szörnyvadászaton vehetünk részt. A támadók három karakter közül választhatnak, akik kizárólag Sledge kalapácsának egy-egy átalakított verziójával harcolhatnak, és Jackal, Lion vagy Pulse különleges képességeit vethetik be meccs közben.

A védők csapatában összesen öt operátor, Smoke, Kapkan, Frost, Lesion és Ela található, akik az őrült Doc rémisztő szörnyetegeiként járják az épületet, és csak különleges kütyüiket használva tudják megvédeni magukat a rájuk vadászó ellenségektől. Illetve van még egy úgynevezett Nightstride képességük is, amivel rövid ideig láthatatlanná és gyorsabbá tudnak válni. Az egész móka tulajdonképpen egy bújócska, megfűszerezve némi ütlegeléssel és csapdákkal.

Értelemszerűen vadonatúj kozmetikai cuccok is jöttek a Doktor's Curse Collection keretén belül, így menő fejfedőket, egyenruhákat, fegyverskineket és charmokat szerezhetünk meg a csomagok nyitásával. Belépéskor mindenki kap ajándékba egy pakkot, és egy kihívás teljesítésével még egyet lehet szerezni ingyen. Van mit csinálni tehát, érdemes mostanság visszanézni a játékba, ha már esetleg nem vagytok aktívak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)