Hirdetés

Rainbow Six: Siege - jó előre kiszivároghattak a halloweeni skinek

|

Idén is elég durva jelmezeket kapnak az operátorok, feltéve persze, ha valódi a nemrég napvilágot látott videó.

Hirdetés

Tavaly elég menő gúnyákat rakott össze a Ubisoft a Rainbow Six: Siege halloweeni eseményére, így Vigilből például madárijesztő, Valkyrie-ből pedig egy ijesztő apáca lett. Ráadásul most úgy tűnik, idén sem maradunk parás skinek nélkül.

Hirdetés

Felkerült a YouTube-ra egy videó, amin elméletileg az idei halloweeni eventre készítette skineket láthatjuk. Ha hihetünk a kiszivárgott anyagnak, akkor Doc, Kapkan, Bandit, Ela, Vigil, Smoke és Frost fognak vadonatúj jelmezeket kapni, amelyek talán nem túl hasznosak a taktikus lövöldözés közben, viszont egészen remekül festenek. A Ubisoft ismét remek munkát végzett a szezonális skinekkel, különösen Lesion és Frost esetében. Továbbá Caveira és Gridlock is új kinézetet kap, habár ezek valószínűleg nem az eseményhez kapcsolódnak majd.

Hogy tetszenek? Örülnétek, ha tényleg ezek lennének az új öltözékek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)