Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ezek a srácok úgy elbújtak, hogy sosem találnád meg őket

|

Másfél évvel a megjelenés után is olyan trükköket fedeznek fel a Rainbow Six: Siege játékosok, amelyek teljesen átalakíthatják a játék képét.

Hirdetés

Mira kütyüjének köszönhetően érezhetően megváltozott a meta a Rainbow Six: Siege-ben. Számos pontot egészen máshogy kell megtámadni, mert az ablak sokszor hatalmas előnyhöz juttatja a védőket, de nem csak így tudunk meglepetéseket okozni.

Néhány hónappal ezelőtt vált széles körben ismertté, hogy ha kirobbantod az íróasztalok elé rakott székeket, akkor elég jól el lehet bújni az asztal alatt. A Dangleberries csatorna házigazdái az elmúlt hetekben olyan búvóhelyekre bukkantak, amelyek önmagukban eldönthetnek egy kört. A videót sajnos nem lehet beágyazni, de ide kattintva tudtok csemegézni. Érdemes a srácok többi videóját is megnézni!

Némelyik nyilván erőteljesen glitch-szagú, de mivel a legtöbb ilyen még jó ideig velünk lesz, inkább készüljetek fel és nézzetek szét alaposan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)