Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kiszivárgott mindhárom új operátor

|

Ela, Lesion és Ying érkeznek majd az Operation Blood Orchiddal, és azt is tudjuk, milyen eszközöket kapnak.

Hirdetés

A jövő hét végére ígérte a Ubisoft az Operation Blood Orchid újdonságainak részletezését, de mivel tőlük úgyis minden kiszivárog, sejtettük, hogy nem kell eddig várnunk.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy három operátort kapunk, ahogy azt is, hogy vidámparkos lesz a hongkongi pálya - ezt maga a Ubisoft is megerősítette a Blood Orchid hivatalos nyitóképével. Most azonban valahogyan nyilvánosságra kerültek az új karakterek képességei is.

A hongkongi alakulat támadója Ying lesz, aki villanó tölteteket tud majd letenni vagy elgurítani. Valószínűleg így állíthat csapdákat a kerülni kívánó védekezőknek. Az is lehet, hogy Fuze-hoz hasonlóan átlőheti a villanógránátokat a falakon. 

A hongkongi védekező Lesion, ő mérgező aknákat szórhat szét, ezzel lassítva és sebezve ellenfeleit.

Az első lengyel operátor, Ela szintén a védekezők táborát erősíti, az ő eszköze pedig a GRZMOT Mine, avagy egy bénító akna, mely Echo drónjához hasonlóan zavarja meg áldozatait. 

Hallottunk olyat is, hogy Jäger és Bandit fegyverére nem lehet majd ACOG-ot szerelni, ami hátrálthathatja egy kicsit a kilövöldözőket. A képességek kapcsán egyelőre főleg csak találgathatunk, de a Ubisoft a 25-26-án tartandó Pro League döntőn úgyis megmutatja őket. Hacsak addig ki nem szivárog valami megint. 

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)