Hirdetés

Rainbow Six: Siege - húsz percnyi vágatlan gameplay érkezett

|

A Ubisoft élőben streamelt a Rainbow Six: Siege-ből és most bő húsz percnyi játékmenet került fel belőle a netre. Még mindig elég durvának tűnik a játék.

Hirdetés

Az E3 2014 talán egyetlen igazi meglepetése az volt, hogy a Ubisoft végleg kukázta a Rainbow Six: Patriots-öt és bemutatta az igencsak látványos Rainbow Six: Siege demót.

Maga az E3-as bemutató természetesen egy megrendezett demó volt, hogy minél látványosabbnak tűnjön a Rainbow Six: Siege, de most a Ubisoft egy livestream keretében két "szabad" meccset is megmutatott a rajongóknak. A játék így is elég brutálisnak és izgalmasnak néz ki, pedig a Rainbow Six: Siege még elég korai stádiumban van.

A livestream alatt elhangzik némi információ a játékkal kapcsolatban, de kevés olyan, amiről már ne tudtunk volna korábban. A hírek szerint a játékosok egyszerre is megölhetik egymást (tehát egy tűzpárbajba mindketten belehalhatnak egyszerre), ami egy szokatlan, de kifejezetten jó megoldásnak tűnik. Várjuk a további részleteket és esetleg egy publikus bétát. Ha már készen van a build, akkor miért ne lehetne, nem?

Ti mit szóltok? Hogy tetszik a Rainbow Six: Siege? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)