Hirdetés

Rainbow Six: Siege - egy héten át ingyen lehet játszani

|

Hamarosan indul az Operation Ember Rise, felvezetésképp a Ubisoft most mindenkit beenged a játékba.

Hirdetés

Valamikor szeptemberben veszi kezdetét a Rainbow Six: Siege következő szezonja, melynek keretében átdolgozzák a Kanalt, valamint megjelenik két új terrorelhárító, akik közül az egyik egy szigonnyal száll be a harcba, a másik pedig robbantható pajzzsal keseríti meg a támadók életét.

Hirdetés

Őket még csak a tesztszerveren próbálgathatjuk, viszont augusztus 28. és szeptember 3. között mindenki számára kinyílnak a kapuk. A kezdő játékosok az első 20 operátor közül válogatva játszhatnak annyit, amennyit szeretnének, és ha úgy döntenek, megveszik a játékot (aminek minden kiadása 70%-os kedvezménnyel lesz beszerezhető ebben az időszakban), onnan folytathatják majd, ahol félbehagyták. 

Holnaptól tehát keressétek a játék kliensét a Uplay-en, a PlayStation Store-ban vagy az Xbox Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)