Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ingyen lehet kipróbálni a hétvégén

|

Kellemes meglepetést kaptunk az Ubisoft-tól: sok játékos majd' 4 napig ingyen játszhat a Rainbow Six: Siege-dzsel.

Hirdetés

A hét elején már megírtuk, hogy érkezik a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-je, ami augusztus 2-től lesz elérhető és mindenkinek kínál egy új pályát. Akik fizetnek érte, egy kis extrát is kapnak mellé. Talán a Ubisoft ezért is készül egy kisebb akcióval, hogy kedvet kapjanak a játékot még nem birtokló Xbox One felhasználók annak megszerzésére.

Sokak örömére (és néhányunk bánatára) a Gold tagsággal rendelkezők számára egész hétvégén ingyenesen elérhető lesz a Rainbow Six: Siege Xbox One-on, valamint minden Uplay felhasználónak PC-n. Pontosabban már ma este 6-tól, egészen hétfő reggel 9-ig.

A szerencsésebbek egy jól képzett csapat tagjaként különböző küldetéseket hajtanak végre a világ különböző pontjain. A csapatmunka elengedhetetlen a feladatok teljesítéséhez, de nem muszáj más játékosokkal mennetek, egyedül is játszhattok a Situations vagy Terrorist Hunt módban. Próbáljátok ki bátran, töltsétek le az Xbox Store-ról vagy a Uplayről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)