Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a hétvégén ingyen próbálhatjátok ki

|

Egy újabb ranked mode érkezett, ennek örömére pedig négy napon át azok is belekóstolhatnak a játékba, akik eddig még nem vásárolták meg azt.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege népszerűsége továbbra is töretlennek mondható, ennek fényében pedig nem csoda, hogy a Ubisoft folyamatosan ontja magából a játékhoz kapcsolódó új tartalmakat. Most például a Ranked Reborn playlist élesedett, ami bárki díjmentesen kipróbálhat. 

Hirdetés

Mostantól egészen június 10-ig ugyanis ingyenesen játszható a Rainbow Six: Siege és természetesen a Ranked Reborn playlist is. Fontos megjegyezni, hogy PC-n és PlayStation 4-en ez mindenféle korlátozások nélkül működik majd, az Xbox One-os játékosok azonban csak és kizárólag akkor vehetik ki a részüket a négynapos mókából, ha rendelkeznek Xbox Live Gold előfizetéssel. Nyilván a Ranked Reborn mellett az összes többi megszokott játékmóddal lehet tenni egy próbát, szóval abban az esetben, ha valamiért még morfondíroztatok volna a játék megvásárlását illetően, most remek lehetőségetek lesz egy próbakörre, aztán majd a tapasztalatok fényében lehet dönteni, hogy belecsaptok-e hosszútávon is a lecsóba. 

Ti ki fogjátok próbálni a hétvégén a Rainbow Six: Siege-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)