Hirdetés

Egyszer ingyenessé válhat a Rainbow Six: Siege

|

A Ubisoft lát rá esélyt, hogy a jövőben megváltozzon a Siege üzleti modellje.

Hirdetés

Az új, egyidejű játékosszám-rekord nemcsak azt bizonyítja, hogy érdemes egy játékot hosszú ideig támogatni, hanem azt is hűen jelzi, hogy még mindig rengetegen pörgetik a Rainbow Six: Siege-t, így a Ubisoftnak nincs oka változtatni a jól bevált recepten. Legalábbis egyelőre. 

Hirdetés

A játék rendezője, Leroy Athanassoff a PC Gamernek nyilatkozva árulta el, hogy nem idegen számukra a free-to-play ötlete, azonban néhány dolgot ki kellene találniuk a megvalósításához. Athanassoff  szerint szükség van bizonyos funkciókra, hogy jó és sikeres free-ot-play játéka legyen valakinek - ilyen leküzdendő probléma a smurfing jelensége is (amikor a veterán játékosok új fiókot regisztrálnak, hogy alacsony szinten elkenhessék a még tapasztalatlan felhasználók száját), amely jelenleg is fennáll a Siege-ben. A fejlesztők szerint a megoldás egy olyan rendszer elkészítése, amely nyomon tudja követni a játékosok skilljeit és gyorsan hozzárendelheti a megfelelő rangot, jelenleg azonban az a gond, hogy akkor is játszhatunk néhány meccset a Copper szintű felhasználókkal, ha Diamond-játékosok vagyunk.

Athanassoff egyébként hozzátette, hogy a free-to-play-jel kapcsolatos döntés nem az övék, hanem a Ubisofté, ugyanakkor a jövőben elérkezik majd az a pont, amikor szeretnék, hogy mindenki számára elérhető legyen a játék. Vélhetően akkor, ha megcsappan a felhasználóbázis és becsalogatnának új arcokat, de ezt már csak mi tesszük hozzá a logikát segítségül hívva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)