Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ismét ingyen nyúzhatjátok a játékot

|

Mától pörög a Siege legújabb ingyenes hétvégéje.

Hirdetés

A mai naptól egészen vasárnapig, azaz november 18-ig teljesen ingyenesen nyomhatjátok a Rainbow Six: Siege-et a játék mindhárom platformján, azaz PC, illetve Xbox One és PlayStation 4 konzolokon is. 

Hirdetés

Az ingyenes időszak alatt az összes pálya, valamint a 20 eredeti operátor lesz elérhető mindenki számára. Természetesen, ha végül megvásároljátok a játékot, akkor az ingyenes hétvége alatt elért eredményeiteket is tovább fogjátok vinni magatokkal. Ha esetleg szükségetek lenne egy kis gyorstalpalóra, akkor ez a videó remekül vázolja, mit is kínál a Siege.

Az ingyenes hétvége alatt egyébként kedvezményes vásárlási lehetőségek is adottak, akár 70%-os engedmény mellett is lecsaphattok a játékra. Ti ki fogjátok próbálni most a Rainbow Six: Siege-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)