Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ismét ingyenes lesz

|

Újabb nagyszabású verseny, újabb ingyenes hétvége vár ránk.

Hirdetés

Az elmúlt évek során nagy népszerűségre tett szert a Rainbow Six: Siege, amiből a Ubisoft már annyi e-sport versenyt rendez, hogy követni is nehéz. Ennek több pozitív hozománya is van, az egyik az ingyenes hétvége.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege ingyenes időszaka augusztus 16-án veszi kezdetét, és egészen 20-ig tart, ez idő alatt PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is teljesen díjmentesen lőhetjük szitává egymást, illetve környezetünket. Ráadásul ez még nem minden, ugyanis a Ubisoft hivatalos bejegyzéséből kiderült, hogy ezúttal elérhető lesz az összes operátor, pálya és játékmód is.

Ne felejtsétek el, hogy már javában zajlik a Six Major Paris bajnokság, ahol a világ legjobbjai csapnak össze egymással.

Ti játszotok a Ubisoft alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)