Hirdetés

Rainbow Six Siege - akár száz karakteresre is bővülhet a felhozatal

|

A Rainbow Six Siege csapata kimondottan hosszú távra tervez a shooterrel, erre pedig egy nemrég adott interjúban egy kifejezetten ambiciózus célkitűzéssel emlékeztettek.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege 2015-ös megjelenésekor nem lehettünk benne igazán biztosak, hogy a kompetitív FPS-ek rendkívül zsúfolt piacán megállja-e a helyét a Ubisoft innovatív játéka. A készítők eltökéltségének és a közösség kitartásának hála viszont mára kifejezetten egészségesnek mondható a játékosbázis. A fejlesztők szerint pedig ez még hosszú évekig így lehet, amit ők új tartalmakkal igyekeznek biztosítani.

Hirdetés

A Rainbow Six márka felelőse, Alexandre Remy nemrég a PC Gamernek adott interjújából legalábbis ez derül ki, a Ubisoft képviselője ráadásul egy elég durva, számszerű célt is kijelölt csapata számára.

"(...) úgy tervezzük, hogy akár száz operátorig is fejlesztjük a játékot - hagyom, hogy kiszámoljátok ti, ez hány évbe telik nagyjából. Semmi okunk nincs rá, hogy megálljunk a mostani szinten"

- mondta.

A fenti matekpélda egyébként arra az eredményre vezet, hogy több mint nyolc évig dolgozna még a Rainbow Six Siege-en a montréali csapat, hiszen húsz karakterrel jelentek meg 2015 végén, azóta pedig évi nyolc új operátor kiadására állt be a stúdió. Remy kiemelte egyébként, hogy már az eredeti megjelenéskor úgy tervezték, hogy folyamatosan új pályákkal és karakterekkel bővítik majd a játékot, akkor viszont még nem lehettek biztosak a sikerben. Azóta sokkal nyugodtabban terveznek hosszabb távra, hiszen mára összesen több mint 20 millióan próbálták ki a Siege-et és napi szinten 2,5 millió aktív játékosuk van.

Mit gondoltok, valóban velünk maradhat ilyen sokáig az aktuális Rainbow Six?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)