Hirdetés

Rainbow Six: Siege - IQ elit skinjére nehéz bármit mondani

|

Cseppet sem tűnik praktikusnak, de minimum csinos.

Hirdetés

A játékosok egy része már akkor is hajlandó fizetni egy elit kinézetért, ha az jól néz ki, néhányan viszont azt is nézik, taktikailag előnybe vagy hátrányba kerülnek-e. Twitch barna drónjait például nehezebb kiszúrni, mint a hagyományos fekete-kéket.

Hirdetés

IQ viszont új szintet üt meg, az ő, várhatóan ma estétől elérhető elit öltözéke ugyanis egy zöld rendőrségi melegítőből, egy diszkrét, walkmanes fejhallgatóból, valamint egy virító pink zokniból áll. Az erdőben könnyebben elvegyülhet, mint a Siege bármelyik pályáján. Az már csak mellékes, hogy a kinyúlt trikó nem helyettesíti a golyóálló mellényt, bár ez attól is függ, mikor lett utoljára kimosva.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)