Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megváltozhat Jackal

|

A tesztszerveren kipróbálhatjuk, milyen módosítások érinthetik a karaktert a közeljövőben.

Hirdetés

Az Operation Velvet Shell során, a játék második évének első szezonjában két olyan karakterrel bővült a Rainbow Six: Siege legénysége, akik azóta is népszerűek. Mira kirobbanthatatlan az élbolyból, de Jackalt is sokan választják a roamerek felkutatásához.

Hirdetés

A Ubisoft változtatni akart rajta, hogy hasznosabb legyen az általa szerzett infó. Mostantól a pingek száma attól függ majd, mennyire friss a lábnyom, amit bescannel - ha 15 másodpercnél frissebb, ötször jelzi a játék, hol a célpont, ha 61 másodpercnél régebbi, akkor mindössze kétszer, de közben is vannak szintek. A Jackalt irányító játékos eldöntheti majd, hogy csak ő lássa-e az ellenfelet, vagy a csapat minden tagja. Előbbi esetben nem tűnnek el a lábnyomok, és nem kell újra scannelnie, utóbbi esetben viszont igen. Emellett elvették tőle a Breach Charge-ot, és Claymore-ra cserélték.

A frissítés továbbá főleg hibákat javít, ezek listáját itt találjátok. Szeretitek Jackalt? Mit szóltok a változtatásokhoz? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)