Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ezt tudja pontosan a két új operátor

|

Tegnap végre részletesen is bemutatták a Rainbow Six: Siege két új operátorát, akik holnaptól már játszhatóak is lesznek a Season Pass tulajdonosok számára.

Hirdetés

A tegnapi nagy nap volt a Rainbow Six: Siege történetében. Lezárult az első Six Invitational, ami az egyik legnézettebb adás volt a Twitch-en, és végre megtudtuk, hogyan működik majd pontosan a két új operátor, Jackal és Mira képessége.

Abban már most biztosak vagyunk, hogy vannak olyan trükkök, felhasználási módok és technikai részletek, amelyekre csak később jön majd rá a közösség, de elég jó képet kaptunk az új kütyükről. Ahogy az várható volt, Mira egy golyóálló panelt tud feltenni a falra, amit még Glaz sem tud átlőni. Az üvegen csak belülről lehet kilátni, sőt, a védők akár ki is nyithatják a panelt, hogy kilőjenek a lyukon.

Jackal nemcsak látja majd a lábnyomokat, de azt is meg tudja mondani, hogy azok mennyire frissek. Emellett képes megjelölni az operátort (1 percig 15 másodpercenként újra és újra megjelenik a tag), akihez az adott lábnyom tartozik, akit így a falon keresztül is le tudnak lőni a csapattársak is. Caveira Silent Step képessége láthatatlanná teszi a lábnyomait, illetve ha bekapcsolt kütyüvel eltalálják, Jackal látási viszonyai is romlanak.

Nektek hogy tetszenek az új operátorok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)