Hirdetés

Rainbow Six: Siege - bemutatkozott a következő DLC egyik operátora

|

A Ubisoft egy rövid, de annál többet mondó teaserrel emlékeztette a rajongókat, hogy már csak egy hét van a hivatalos bemutatóig.

Hirdetés

A február 3-5 között zajló Rainbow Six Invitational során a Ubisoft hivatalosan is bemutatja majd a játék 5. DLC-jével érkező két új karaktert és a nemrég megismert ibizai pályát is, de addig sem hagynak minket lógva.

Tegnap mutatták be a Jackal nevű operátort, aki a jelek szerint egy kütyü segítségével képes követni mások lábnyomait. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy milyen gyakran használhatja a képességet, illetve hogy pontosan mennyi ideig maradhatnak láthatóak a lábnyomok, de úgy tűnik, hogy a karakter kifejezetten a roamerek ellen tölt majd be hasznos szerepet a csapatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)