Hirdetés

Egy maroknyi Rainbow Six: Siege karakter lett gyengébb az új frissítéssel

|

A Ubisoft szerint szükség volt a meta felbontására, így több, jelenleg népszerű operátort is megpiszkáltak.

Hirdetés

Ha Jager, Goyo, Mozzie, Buck vagy Kaid a kedvenc operátorod, akkor érdemes lesz részletesen átböngészned a legfrissebb tapasz leírását. A Rainbow Six: Siege fejlesztői ugyanis leginkább őket alakították át, hogy egy kicsit megpiszkálják a kompetitív játékosok eddigi taktikáit, és egy vonalba hozzák az említett operátorokat a többivel.

Hirdetés

A legfontosabb változtatások között van Goyo Valocan pajzsszáma, ami 3-ról 2-re esett. A Ubisoft szerint sokak számára túlzottan frusztráló volt egy olyan csapat ellen játszani, ahol egy képzett Goyo folyamatosan pakolta az akadályokat. Jager is komoly gyengítést kapott, nála a sebességéhez nyúltak a fejlesztők. A páncélzatát kettesre vették a sebességével együtt, ami jelentősen csökkentheti a jelenlétét a csatatéren.

A teljes frissítési jegyzetet itt találjátok. Ha rendszeresen nyomjátok a Rainbow Sixet, akkor mindenképp vessetek rá egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)