Hirdetés

Rainbow Six: Siege - nem lesznek új játékmódok

|

Bár valaha tervben volt, a Rainbow Six: Siege-hez belátható időn belül nem készül új mód.

Hirdetés

Megjelenése óta öt pályával és nyolc operátorral bővült a Rainbow Six: Siege többjátékos szegmense. A pályák mindegyike jól működik a három meglévő játékmóddal, egy negyedik bevezetése esetén viszont alighanem egyesével végig kéne mind tesztelni, ami egy nem kevés időt és erőforrást igénylő feladat. Valószínűleg részben az lehet az oka annak, hogy a Ubisoft úgy döntött, a játékosoknak a túszmentéssel, a bombák hatástalanításával és a szobafoglalással kell beérnie.

Xavier Marquis kreatív vezető egy interjúban elmondta, operátorokkal és pályákkal szeretnék frissen tartani a játékot. Kell valami fix, amire építhetnek, ezért a játékmódokat nem bolygatják. 

A csapat minimum ötven karaktert szeretne, mert így tudja garantálni azt, hogy minden esetben legyen választási lehetőség. Míg a legutóbbi frissítés előtt egyedül Thermite volt képes átrobbantani egy megerősített falat, a negyedik szezonban jött Hibana, aki ugyanerre a feladatra alkalmas, de kicsit másképp. Egyébként az alap karaktereknél is láthatóan ügyeltek arra, hogy a játékosok választhassanak: ott van Ash és Sledge, akik falakat vagy ajtókat törhetnek be könnyen, vagy Twitch és Thatcher, akik elektromos cuccokat tudnak deaktiválni.

Szerintetek szüksége van a Siege-nek új játékmódokra? Milyet tudnátok elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)