Hirdetés

Rainbow Six: Siege - jött egy új trailer, livestreamel a Ubisoft

|

A Rainbow Six: Siege legújabb trailere leginkább arra emlékeztet minket, hogy mekkora siker volt a játék az idei E3-on.

Hirdetés

Rainbow Six: Siege valóban meglepett minket az E3 2014-en, de így visszagondolva igazából talán az egyetlen igazi meglepetés volt az idei expón.

A Ubisoft most kiadott egy új Rainbow Six: Siege trailert, ami igazából csak arra igyekszik emlékeztetni minket, hogy mekkorát is ütött a játék, amikor először bemutatták. Emlékszünk, jó volt. Egyébként megbocsátjuk nekik ezt a kis önsimogatást, mert a videóban van egy kis gameplay, lassítva robbannak a dolgok, illetve elég látványos is a cucc.

Csak, hogy valami érdemi információt is eljuttasson hozzátok az új trailer, a Ubisoft a végén bejelenti, hogy július 17-én, azaz holnap 20:00-kor élőben streamelnek majd a játékból a hivatalos Twitch csatornájukon, ahol a nézők kérdéseire is válaszolnak majd.

Nektek egyébként hogy tetszik a Siege?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)