Hirdetés

Rainbow Six: Siege - akár még kutyás operátor is jöhet, de van egy kis gond ezzel az ötlettel

|

A fejlesztők szerint nem elképzelhetetlen, hogy az egyik későbbi karakternek lesz egy bundás társa.

Hirdetés

Bizonyos országokban K9-es egységekként hivatkoznak a rendőrkutyákra, és már számos videojátékban is feltűntek ezek a jól képzett ebek. A Rainbow Six: Siege-ben egyelőre még nem, ám a Ubisoft már eljátszott a gondolattal.

Hirdetés

A stúdió egyik munkatársa, Alexander Karpazis egy rajongói kérdésre árulta el, hogy egy ideje már agyalnak azon, miként lehetne egy olyan operátort bevezetni a játékba, akit négylábú társa segít harc közben. Azonban van a srácoknak egy elég komoly dilemmájuk a dologgal kapcsolatban:

"A kreatív rendezőnk állandóan egy K9-es egységről beszél. Azonban ahhoz, hogy megválaszoljam a kérdésedet, fel kell tennem egy másikat. Rendben lenne számodra egy kutya lelövése?"

- vázolta fel a helyzetet Karpazis. Tényleg nem egyszerű a helyzet tehát, és valószínűleg az is komoly fejfájást okoz, hogyan kiviteleznének egy ilyen ötletet. Ha például a mesterséges intelligencia irányítaná a K9-est, akkor az eléggé a feje tetejére állítaná a játékmenetet, mivel jelenleg szinte mindent a játékosok irányítanak a meccsek során.

Ti örülnétek egy kutyás karakternek? Szerintetek hogyan lehetne a legjobban megoldani ezt a dolgot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)