Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre megismerhetjük az Operation Wind Bastion operátorait

|

A Ubisoft hivatalosan is leleplezte az egyik új karaktert, a másikat pedig egy kiszivárgott videón láthatjuk.

Hirdetés

Már kiderült néhány érdekesség a Rainbow Six: Siege következő szezonjáról, ami az Operation Wind Bastion nevet kapta, és Marokkóba kalauzolja el a játékosokat. Ráadásul nemrég azt is megtudtuk, kik az új karakterek.

Hirdetés

Jalal "Kaid" El Fassi lesz a Ubisoft lövöldéjének egyik vadonatúj operátora, aki a védők táborát erősíti majd. Kaid egyedi kütyüje a Rtila Electroclaw lesz, amivel a játékosok áramot vezethetnek majd a szögesdrótokba, lerakható pajzsokba, illetve a megerősített falakba és a plafonon található hatchekbe.

A bejelentéssel együtt kapott egy rövid videót is az operátor.

Hivatalos leleplezés még nem érkezett, de egy szivárgásnak köszönhetően kiderült, hogy a játék új támadója Nomad névre hallgat, és egyelőre még nem tiszta, hogy mi lesz a különleges képessége, de a jelek szerint valahogy ki tudja majd robbantani ellenfeleit a búvóhelyeikről.

Nomad - New Operator from r/Rainbow6

Hogy tetszenek az új karakterek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)