Hirdetés

Rainbow Six: Siege - karácsonyi díszeket aggathatunk fegyvereinkre

|

Ha szeretnéd a karácsonyfa mellett a kedvenc flintádat is feldíszíteni, akkor most mindenképpen ugorj be a Siege-be.

Hirdetés

Nyilván a Rainbow Six: Siege sem fogja kihagyni a karácsonyi események özönét, így ott is megjelentek a Mikulások, csengettyük, és minden, amit egy katonai fegyverzetre csak fel lehet lógatni.

Mától, egészen január 3-ig részt vehettek különböző Ubisoft Club kihívásokon, melyek teljesítéséért különféle csecsebecséket kaptok. Ezek tényleg csak karácsonyi, aranyos kis dekorációk, amivel megmutathatod, hogy te bejgli evés közben, a frissen bontott borzalmas kötött pulcsidban darálod az ellent.

A feladatok között olyan egyszerű dolgok vannak, minthogy ölj meg 10 ellenfelet kütyükkel vagy hogy nyerj 10 kört GIGN operátorokkal. A kihívások csak néhány napig érvényesek, így érdemes lesz minél előbb rámenni ezekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)