Hirdetés

Rainbow Six: Siege - egy új csalással az ellenfelek karakterei is lecserélhetők

|

Ha idegbajt kaptatok a wallhack- és aimbot-szintű cuccoktól, akkor most jobb, ha ide se néztek. Ennél kevés undorítóbb hack létezik.

Hirdetés

Egy Lakii nevű Rainbow Six: Siege játékos tett ki egy videót, ami egy nagyon kellemetlen esetről árulkodik. A felvétel szerint az ellenséges csapat egyik tagja lecserélte Lakii karakterét, később pedig más játékosok karakterskinjeit cserélgette.

Hirdetés

A lenti videóban látható a szóváltás, amiben a LOLXDFUNNYMEME nevű résztvevő elegyedett egy rövid beszélgetésbe Lakiival, miután az beválasztotta a védekező feladatkörhöz passzoló Caveirát, aki egyszer csak hirtelen Banditté változott.

Ugyan először vihogás volt a dolog eredménye, de meglehetősen félelmetes belegondolni, hogy Mr. Meme képes csak úgy leváltani mások karaktereit. Lakii később hozzátette, hogy találkozott még a sráccal egy rangsorolt mérkőzésben, ahol lecserélte a játékosok skinjeit, ráadásul olyan kinézeteket is ráhúzott a többiekre, amelyekhez elméletileg csak a fejlesztők férhetnek hozzá.

Bármilyen eszközt is használt LOLXDFUNNYMEME, az egyelőre nem tűnik egy elterjedt cuccnak, de reméljük, hogy a Ubisoft hamar fellép ellene, hogy még idő előtt megelőzhessék a komolyabb problémákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)