Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megőrültek a rajongók, mert a Ubisoft átalakít néhány grafikai elemet

|

A játék kínai megjelenése miatt bizonyos dolgokat átalakítanak, ami sok embernek csípi a szemét.

Hirdetés

Nagyon irigylem azokat, akiknek van ideje háborogni és Redditen fröcsögni azért, mert mostantól nem lesznek félkarú rablók a Rainbow Six: Siege egyik pályájának egyik sosem használt sarkában, amikről egyébként sem tudta az emberek háromnegyede, hogy egyáltalán ott vannak.

Hirdetés

Az egész őrület abból robbant ki, hogy a Ubisoft bejelentette a Siege kínai megjelenését, ezzel együtt azonban alkalmazkodniuk kell bizonyos helyi szabályozásokhoz, így például az erőszak, a szexualitás és a szerencsejáték ábrázolása is tabu téma. Furcsán hangzik ez egy lövöldözős játékban, de a lényeg, hogy néhány grafikai elemet át kell dolgozni. Nem lehetnek például felfestett vérfoltok a falon, nem jelenhetnek meg koponyák vagy nyerőgépek, így ezeket kénytelen átalakítani a csapat, és mivel nem akarnak két külön klienst fejleszteni a jövőben, globálisan veszik ki ezeket az elemeket.

Még mielőtt bárki elkezdene pánikolni:

A játékmenet a legkisebb mértékben sem változik, pusztán néhány grafikai elemet cserélnek le az érintett pályákon.

Nevezhetjük cenzúrának, sírhatunk a fejlesztők lustasága miatt, de ha ez az ára annak, hogy több idő maradjon a bugok javítására, ám legyen. Néhány rajongót azonban ez olyannyira felháborított, hogy egyenesen bojkottra szólították fel a közösséget. Persze úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy újabb löketet kap a kedvenc játékuk, de inkább azon hőbörögnek, hogy megváltoztatnak olyan dolgokat a pályán, amikről azt sem tudják, hogy egyáltalán hol kéne keresni őket. Furcsa dolog ez, én mondom.

Akárhogy is, ezaz MNEB csapatainak valószínűleg nem okoz problémát. A jövő hétvégén a döntő meccsei következnek, találkozzunk a PlayIT-en! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)