Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy next-gen konzolokra is jön a Rainbow Six: Siege

|

A projekten dolgozó egyik vezető újra biztosított minket arról, hogy hosszú távra terveznek a játékkal, aminek nem biztos, hogy gátat szab majd a generációváltás.

Hirdetés

Nem rég jelentette be a Ubisoft az Operation: Ember Rise eseményt, ami rengeteg újítást hoz a játékba, ezzel is bebizonyítva, hogy a fejlesztők még egyáltalán nem engedték el a Rainbow Six: Siege játékosok kezét, sőt a jövőben még több érkező tartalmat ígérnek. De mi lesz itt 1-2 év múlva?

Hirdetés

A folyamatosan érkező operátorok, javítgatások, mechanikák és a közösség tudatos építése is arra utal, hogy a stúdió tényleg hosszú távra tervez a Siege-dzsel, viszont még egy ilyen hatalmas népszerűségnek örvendő alkotásnak is keresztbe tehet a generációváltás. Alex Kirpazis, a játékon dolgozó prezentációs vezető elmondta, hogy nincs kizárva, hogy a következő konzolokra is megjelenjen a játék:

Szóval, mi még jó ideig tervezünk a játékkal és azon dolgozunk, hogy annyi emberhez jusson el, amennyihez csak lehetséges. De egyelőre még nincs semmi, ami olyan előrehaladott fázisban lenne, hogy be tudnánk jelenteni.

Korábban egy másik alkotó is nyilatkozott arról, hogy elképzelhető a játék megjelenése a next-gen konzolokra is, ugyanis nincs tervben folytatás a játékhoz, ami gátat szabhatna a Rainbow Six: Siege folyamatos bővülésének. Ugyan készül a Rainbow Six: Quarantine, de az egy más fajta játékélményt hivatott átadni és másik közönségre is céloz.

Szerintetek lenne értelme továbbvinni a következő konzolgenerációra a Siege-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)