Hirdetés

Rainbow Six: Siege - keményebb büntetés jár azoknak, akik lelépnek akció közben

|

Hamarosan meglehetősen hosszú kizárást fognak kapni azok, akik rendszeresen kilépnek a rangsorolt meccsekből.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege jelenlegi szabályrendszere egy laza 15 perces kizárást szab ki azokra, akik lelépnek egy rangsorolt mérkőzés közepéről. Ez már nem sokáig marad így, mivel a Ubisoft komolyabb fenyítést tervez bevezetni a közeljövőben. Ez talán kis megnyugvást adhat azoknak, akik végtelen mennyiségű MMR-t veszítettek a lelépő csapattársaik miatt.

Hirdetés

A jelenlegi terv az, hogy ugyan az első esetre megmarad a 15 perc, de minél több mérkőzésből lép ki a játékos ez a szám annál nagyobbra növekszik. A csapattársak sebzése miatt büntetés is változni fog, illetve bevezetnek egy olyan újítást is, aminek hatására az inaktív játékosok azonnal eldobják a bomba hatástalanító eszközt. Hogy ezek a finomítások pontosan mikor fognak befutni az éles szerverekre, azt egyelőre nem tudjuk, de a játékosok viselkedését felügyelő csapat mihamarabb szeretné életbe léptetni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)