Hirdetés

A Rainbow Six: Siege lemezes változatát biztosan viszik majd az új konzolok

|

A Ubisoft volt az első külsős fejlesztőstúdió, aki megerősítette, hogy egy játéka a következő generációs gépeken is menni fog, most egy újabb játékosbarát döntést jelentett be.

Hirdetés

A Ubisoft az utóbbi egy évét nem fogja aranybetűkkel beírni a sikerek nagykönyvébe, hiszen mind a Ghost Recon: Breakpoint, mind a The Division 2 meglehetősen gyér számokat produkált a kasszáknál. Valószínűleg emiatt van az, hogy megpróbálnak a felhasználóik kedvében járni Splinter Cell és Prince of Persia eseményekkel, illetve pénztárcakímélő megoldásokat kiagyalni a következő generációra. 

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege egy meglehetősen stabil felhasználóbázissal rendelkezik, így érthető, hogy a fejlesztők szeretnék, ha a PlayStation 4 és Xbox Series X megjelenésével sem ürülnének ki a szerverek. Éppen ezért az elsők között jelentették be, hogy a játék a következő generációs gépeken is elérhető lesz, most pedig azt is elárulták, hogy a jelenlegi konzolokhoz vásárolt lemezt sem kell kidobnunk a váltáskor.

"A PS5-ös játékosok nyomhatják a PS4-es játékosokkal, és az Xbox One-os játékosok az Xbox Series X-esekkel. A játék az új masinákkal is kompatibilis lesz, ami azt jelenti, hogy foghatod a PS4-es Rainbow Six: Siege lemezt, az pedig működni fog a PS5-ön, és ugyanez igaz az Xbox One - Xbox Series X párosra."

- mondta Leroy Athanassoff kreatív vezető. Hozzátette, hogy semmi esetre sem szeretnék megosztani a közösségüket és azt sem, hogy újra meg kelljen vennie a Siege-et azoknak, akik egyszer már fizettek érte korábban. Mindenképp egy szimpatikus hozzáállás ez a cég részéről, és jó hír azoknak, akik az új gépeken is visszanéznének egy-egy meccsre a játékhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)