Hirdetés

Rainbow Six Siege - ő lehet az egyik lengyel operátor?

|

A Rainbow Six Siege egyik játékosa azt állítja, már látta a taktikai lövölde egyik lengyel játszható karakterét, sőt, két, állítólag róla készült képet is megosztott a közösséggel.

Hirdetés

Kisebb-nagyobb szivárgások már korábban is voltak a Rainbow Six Siege új tartalmai kapcsán, ez pedig úgy tűnik, most is megismétlődött. A játék közösségének egy tagja azt állítja, a lengyel GROM terrorelhárító egységet erősítő játékbeli karakterről szerzett néhány képet.

Hirdetés

Az Operation Health miatt ugye a lengyel pálya készítése végül elmarad, de az év folyamán a két operátort megkapjuk a harmadik és a negyedik szezon alatt. Mivel az első a hongkongi tartalmakkal együtt érkezik, nem kizárt, hogy a nemrég profik és a Rainbow Six Siege-dzsel foglalkozó videósok bevonásával végzett teszten sikerült róla elcsípni az alábbi képeket, de pont ugyanilyen  eséllyel fordulhat elő, hogy kamu mind a két felvétel. Érdekes részlet például, hogy az állítólagos operátor pisztolyán van egy külön irányzék, amiknek a bevezetését korábban kifejezetten kizárta a fejlesztőcsapat.

A képeket megosztó NitroKatze a képességeiről persze nem árult el semmilyen információt, ahogy a korábban adatbányászok által közzétett hongkongi pályáról és karakterekről sem tudunk még konkrét részleteket.

Mit gondoltok, tényleg ő lehet a két GROM operátor egyike?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)