Hirdetés

Rainbow Six Siege - ide is megjöttek a loot dobozok, így tudod őket megszerezni

|

Bemutatkoztak a Rainbow Six Siege loot dobozainak számító Alpha Packek, amiket közvetlenül valódi pénzzel nem tudsz megvenni, de legalább a vereségekkel is közelebb kerülsz hozzájuk.

Hirdetés

A Rainbow Six Siege-ben eddig is akadtak már kozmetikai cuccok, de a Ubisoft még többet készít belőlük, hogy a vásárlásra hajlandó játékosok így is finanszírozhassák a játék további fejlesztését. Mondjuk a legújabb tárgyszerzési módszer, az Alpha Packek bevezetése nem is nekik kedvez, hanem azoknak, akik sokat játszanak.

A csomagokat ugyanis vagy a meccsek végén szerzett Renown elköltésével, vagy egy szerencsés kockadobással szerezhetjük meg. Minden győztes meccs után pörgethetünk a Rainbow Six Siege virtuális rulettkerekén (vagy minek is nevezzük a sorsoló menüt), ahol a nyerési esélyünket minden egyes lejátszott meccs növeli majd. Ha viszont egy győzelem után nem kapnánk Alpha Packet, nem veszik el az addig felhalmozott esélyünk, hanem átvisszük a következő kockadobásra. Összességében tehát úgy tűnik, a Ubisoft egy egészen fair rendszert talált ki.

A Rainbow Six Siege fegyverskinjei, fejfedői és a kis kabalák biztosan nyithatóak lesznek a kis csomagokból, de úgy tűnik, a többi ritka cucc, például az egyenruhák is megszerezhetőek lesznek. Mivel az Alpha Packek rendszere már él a tesztszerveren, már több videót és pakknyitást is megnézhetünk, így az is kiderült, hogy a már meglévő cuccok kinyitása után visszakapunk egy kevés Renown-t. Az új jutalmak között pedig ilyen cuccokat találtok majd:

New MP5K skin

Mit szóltok az Alpha Pack rendszerhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)