Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ma jönnek az új operátorok, de emiatt egy kicsit nem tudunk majd játszani

|

Ma élesedik a Rainbow Six: Siege második évének utolsó nagy DLC-je, ami három új operátort, egy pályát, meg pár órányi szerverleállást hoz magával.

Hirdetés

A Season Passal rendelkezők már ma este elkezdhetnek a többiek idegeire menni Dokkaebi kütyüjével, a többieknek egészen jövő keddig kell várniuk arra, hogy belekóstolhassanak az új operátorokba.

Hirdetés

A Ubisoft Twitteren jelentette be, hogy az átállást szakasosan vezénylik majd le ma délután. A tervek szerint 15-16 óra között a PlayStation 4-es, 16-17 óra között az Xbox One-os, 17-18 óra között pedig a PC-s szervereket lövik majd le, hogy élesítsék a frissítést. A frissítés mérete 13-15 GB között lesz minden platformon, aki nagyobb felbontású textúrákat akar PC-re, annak 23 GB-ot kell letöltenie.

Reméljük, hogy az átállás zökkenőmentes lesz, és nem kell órákig várnunk, hogy talpra álljanak a szerverek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)