Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kísértetházzá alakult a House

|

Halloween alkalmából rémisztő skinek jöttek, és játszhatunk a kidekorált House-on is.

Hirdetés

Mindössze egy hétig tart az ünneplés a Rainbow Six: Siege-ben, nehéz lesz minden új kinézetet összegyűjteni.

Hirdetés

A Mad House Halloween Event már él, és október 31-én ér majd véget. Ez idő alatt az új playlisten a halloweeniesített House-on eshet egymásnak öt védő és öt támadó. Öt operátor (Finka, Jager, Thermite, Valkyrie és Vigil) kap új skint, valamint a tavalyiak is visszatérnek, R6 Creditért vagy Renownért lehet megvásárolni őket. November 5-éig lesznek elérhetők a Crimson Veil csomagok, melyek 22 egyedi kozmetikai elemet tartalmaznak, de aki elég ügyes (és felveszi a Ubisoft Clubban a kihívást), 30, az "új" pályán elkövetett ölés után kap egyet ingyen, és még egyet, ha a 60 is meglesz. Egy alanyi jogon jár bejelentkezés után. Ha a játékosok összesen összehoznak 40 millió ölést egy hét alatt, mindenki, aki ehhez hozzájárul, kap egy szellemes fityegőt.

Melyik cucc tetszik a legjobban?

Ne feledjétek: még indulhattok az MNEB-en, gyakoroljatok sokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)