Hirdetés

Rainbow Six: Siege - Maestro a tűzzel játszik

|

Alibi után Maestro is kapott egy rövid videót, amiből nem derül ki konkrétan, mit fog tudni, de beigazolódni látszanak a korábbi sejtések.

Hirdetés

A pofátlanság új szintje lesz Maestróval játszani a Rainbow Six: Siege-ben, ha valóban azt a kütyüt kapja, amelyikről már hetek óta pletykálnak.

Hirdetés

A rövid teaserben maga az eszköz nem látszik, viszont az igen, hogy egy képernyőt néz, miközben puskaropogás, sikolyok hallatszanak. Néha rá is bök, amúgy meg pörgeti az öngyújtóját és nagyon gonoszan néz. 

Ez passzol ahhoz, amit eddig hallottunk: az új védő egy távirányítós löveget kap, ami ráadásul részben golyóálló is lesz, úgyhogy egész szemét módon ritkíthatja majd meg a támadók csapatát. Nagyon résen kell lennünk, de ez a Siege egyik alapelve. Nem tudjuk mennyire kavarja majd meg a metát.

A másik új védő Alibi, az ő videóját két napja láthattuk. Mindketten a hétvégi Pro League során mutatkoznak be részletesen, akkor már gameplay-ben is megmutatják, mit tudnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)