Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végleg törölnek majd néhány pályát, felháborodtak a rajongók

|

Gyakorlatilag lángokban áll a Reddit, mióta a Ubisoft tegnap bejelentette, hogy a jövőben nem játszhatunk majd minden pályán.

Hirdetés

Ezekben a percekben is zajlik a Raibow Six: Siege Pro League döntő, ahol a jelenlegi map pool mindössze 9 pályából áll. Hamarosan azonban nem csak a profik keze lesz megkötve.

A Ubisoft tegnap egy blogbejegyzésben adta a rajongók tudtára, hogy a Season 3 indulásával a Ranked játékmódban is csak ezek a pályák (Bank, Clubhouse, Oregon, Kafé, Consulate, Chalet, Border, Coastline, Skyscraper) lesznek elérhetőek. Így például az új pálya, a Theme park sem lesz benne a rotában, ezzel szeretnék biztosítani, hogy minden glitchet ki tudnak szűrni, mielőtt bekerül a kompetitív módba. A lista természetesen szezononként változik majd. 

De nem csak a rangsorolt meccsek, hanem a Casual pool is változik. Itt 15 pálya lesz elérhető, Yacht és Favela esik ki. A kivett pályák egy részét átdologozzák majd, de ennél részletesebben nem mentek bele a dologba. Custom game-ben egyelőre minden pálya elérhető lesz. A blogbejegyzésben azt is elmondták, hogy problémás a pályák tárolása (hogy mi?!), ezért a későbbiekben (a Season 3-ban még nem) végleg kivesznek majd pályákat a játékból, amiket aztán soha többé nem látunk majd viszont.

A Rainbow6 subreddit most gyakorlatilag semmi másról nem szól, mint a felháborodott rajongók őrjöngéséről, ami valamilyen szinten érthető. Én sem igazán tudom, miért kell a rankedet a profikhoz igazítani, a pályák végleges törlése pedig szintén egy olyan dolog, amivel nem értek egyek.

Nektek mi a véleményetek a dologról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)