Hirdetés

Rainbow Six: Siege - változik a matchmaking, könnyebb dolga lesz az új játékosoknak

|

A Ubisoft szeretné, ha az új játékosok kedvét nem venné el, hogy a tapasztaltabbak rommá lövik őket, ezért átdolgozzák a teljes matchmaking rendszert.

Hirdetés

A legtöbb játékra igaz, hogy egy új kiegészítő sok új embert vonz be, ugyanakkor olyanok is szép számmal visszatérnek, akik hónapokkal ezelőtt abbahagyták azt. Ilyenkor ez a két tábor gyakran keveredik, és mindegy, hogy a Rainbow Six: Siege-ről vagy a Hearthstone-ről beszélünk, ez nem kifejezetten kedvez az újaknak.

Többek közt ez is az oka annak, hogy a Ubisoft átdolgozza a matchmakinget. Az új játékosok egy alacsonyabb MMR-ről indulnak majd, így elsősorban olyan játékosokat kapnak maguk ellen, akikkel egy szinten vannak. Ezt az MMR-t aztán szép lassan eltörlik, így felkerülnek arra a szintre, ahová valók.

Emellett átalakul a casual-ranked bontás is. Eddig a casual meccsek során is a kompetitív módban szerzett MMR-ünk alapján kaptunk ellenfeleket, ez azonban most megváltozik, és egy teljesen független ratinget vezetnek be a casual meccsekre, ami remélhetőleg élhetőbb összecsapásokhoz vezet majd.

Ezek a változások azért nem szerepeltek a korábban kiadott monstre patch notesban, mert azt a lokalizáció miatt már rég véglegesítették, erre a változtatásra pedig csak nemrég mondták rá az áment.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)