Hirdetés

Rainbow Six: Siege - javítanak a hitboxokon, tesztelik az egylépéses matchmakinget

|

A következő pár napban ismét tesztelhetők lesznek a Rainbow Six: Siege újításai azok számára, akik meghívót kaptak a tesztszerverre. Megtudtuk, milyen változtatásokat próbálhatnak ki.

Hirdetés

Nagy változtatásokat ígért a Ubisoft a Rainbow Six: Siege második évére. Néhányat már a jelenleg futó szezonban is láthattunk, de várhatóan jövő hónapban megint felrázzák egy kicsit a játékot.

Az R6 Invitational alatt már meséltek az egylépéses matchmakingről, melynek egyik fontos újítása, hogy nem kell majd teljes csapatra várnunk, mielőtt meccsbe léphetünk, a másik pedig, hogy miközben a játék társakat és ellenfeleket keres, mi állítgathatjuk az operátorokat a menüben. Ma este 19:00-tól április 7-én 16:00-ig ezt fogják tesztelni azok a kiváltságosok, akik a legutóbbi tesztkörre is kaptak meghívót (újakat a Ubi nem küld ki), de más változás is bekerül. 

Az összes operátor hitboxát finomhangolják, köztük Blitzét, akit sokkal nehezebb lesz fejen lőni ezentúl. Mindenki esetében az a cél, hogy csak a ténylegesen testre érkező találatok okozzanak sebzést, a fülvédőket, ruhadarabokat, kiegészítőket eltaláló lövedékek ne. 

Továbbá az összes fityegőt, skint, fejvédőt és más testreszabási dolgot besorolják értékek szerint, ami majd akkor lesz fontos, ha megjönnek a ládák. Öt kategóriát alakítanak ki: (Common, Uncommon, Rare, Epic, Legendary), és míg a legalacsonyabb értékű cuccokat hamar megszerezhetjük, a többire ritkábban akadhatunk rá.

Hogy ezek közül mi és mikor kerül be a végleges játékba, az egyelőre még kérdéses. Milyen változásokat látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)