Hirdetés

Rainbow Six: Siege megjelenés - megvan a dátum, jött egy új trailer is

|

A Ubisoft egy hivatalos közleményben jelentette be a Rainbow Six: Siege megjelenés pontos dátumát. Ősszel már ölhetjük egymást.

Hirdetés

Amióta a Rainbow Six Patriots-ből Rainbow Six: Siege lett, a Ubisoft folyamatosan csöpögtette az új információkat a játékkal kapcsolatban. Még egy alfateszt is volt, ami alapján Kaci írt nektek egy Rainbow Six: Siege előzetest, amiben összefoglalta félelmeit a játékkal kapcsolatban.

A Ubisoft most bejelentette, hogy a Rainbow Six: Siege megjelenés október 13-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ez egy keddi nap, de a hírek szerint a cég minden területen ezen a napon teszi majd elérhetővé a játékot. 

A bejelentés mellé kaptunk egy új Rainbow Six: Siege trailert is, amiben ugyan gameplay nincs, viszont meglehetősen hangulatos. 

A Ubisoft már korábban elmondta, hogy minden Rainbow Six: Siege előrendelőnek automatikusan hozzáférést biztosít a később kezdődő bétához, de ennek a dátumát egyelőre még nem tudjuk. Nektek hogy tetszik a játék? Várjátok már a Rainbow Six: Siege megjelenést? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)